Pórkový salát s kečupovou zálivkou

Suroviny

pórek
800 g
kečup
2 PL
česnek
2 stroužky
olej
1 PL
citrónová šťáva
2 PL
cukr
sůl

Postup přípravy:

Očišťěný pórek zbavíme zelených listů, nakrájíme na kolečka a v malém množství osolené vody podusíme doměkka. Kečup rozředíme citrónovou šťávou a trochou vody, přidáme olej, česnek utřený se solí a špetku cukru. Necháme asi půl hodiny odležet a podáváme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.4.2011 10:09| autor: Bludimira

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist