Pórek obalený ve slanině

Suroviny

menší pórek
4 ks
anglická slanina (či pršut)
8 plátků
máslo
20 g
kuličky černý pepř
10 ks
dezertní víno
2 PL
kuřecí vývar
125 ml

Postup přípravy:

1. Do pekáčku nalijeme vývar a víno a přidáme pepř.

2. Mezitím si troubu rozehřejeme na 180 ° C.

3. Z očištěných pórků odkrojíme zelené listy a bílou část rozkrojíme na polovinu.

4. Každý kousek obalíme plátkem anglické slaniny a vložíme do pekáčku. Na jednotlivé kousky položíme trošku másla a pekáč překryjeme alobalem.

5. Pečeme v rozehřáté troubě asi 40 minut, poté alobal sundáme a odkryté pečeme ještě 5 minut, dokud slanina nebude křupavá.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.2.2011 1:26| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist