Pomazánka z hermelínu a česneku

Suroviny

sýra Hermelín
200 g
ementálu
100 g
cibule
50 g
česneku
4 stroužky
majolky
100 g
mléka
2-3 PL
pažitka

Postup přípravy:

Hermelín nakrájíme na drobné kostičky. Ementál nastrouháme, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme. Vše promícháme s majolkou a mlékem. Pomazánku posypeme sekanou pažitkou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist