Pomazánka ševce Rumcajse

Suroviny

měkký salám
500 g
cibule
3 ks
kyselá okurka
3 ks
kapie
majonéza nebo majolka
2 ks
worcester
2 PL
ocet
2 PL
kečup
2 PL
plnotučná hořčice
2 PL
pepř, sůl

Postup přípravy:

Ocet, worchestr, kečup, hořčici a koření svaříme na kaši. Ostatní suroviny nastrouháme nebo nakrájíme na drobné kostičky, zamícháme s ještě teplým „nálevem“ a dáme uležet na minimálně 2 hodiny do ledničky.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 1:12| autor: dasa123

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist