Polníčkový salát s jahodami a kiwi

Suroviny

salát polníček
150 g
jahody
200 g
kiwi
4 ks
citrón
1 ks
voda
2 PL
olej
1 PL
cukr
1 ČL
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Dobře vyperte 150 g salátu polníčku a nechte ho stát v chladu asi 10 minut v nádobě se studenou vodou. Pak ho vyndejte a vodu vytřepejte. Dejte salát do misky, přidejte 200 g omytých a překrájených jahod, 4 oloupaná a na kousky nakrájená kiwi. Ve sklenici rozšlehejte šťávu z citrónu se 2 lžícemi vody, lžící oleje, lžičkou cukru, špetkou soli a pepře. Zálivku nalijte přes salát.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist