Polévkové knedlíčky s játry a česnekem

Suroviny

drůbeží nebo vepřová játra
100 g
vejce
1 ks
máslo
1 ČL
sůl a pepř
dle chuti
česnek
2 stroužky
majoránka
dle chuti
strouhanka
dle potřeby

Postup přípravy:

Na kousky nakrájená játra rozmixujeme s vejcem a máslem. Přidáme sůl, pepř, majoránku a prolisovaný česnek. Tvoříme kuličky, vložíme do polévky a chvíli povaříme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.5.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist