Polévka z vaječné jíšky se zeleninou

Suroviny

kořenové zeleniny
100 g
másla
40 g
mouky
20 g
vejce
2 ks
vody
1 a 1/4 l
masox (masový vývar)

Postup přípravy:

Očistěnou nastrouhanou zeleninu osmahneme na tuku, přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí. Zalijeme vodou (vývarem), přidáme masox, dobře rozmícháme, uvedeme do varu a vaříme asi 10 minut. Osolíme, okořeníme a ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist