Polévka z růžičkové kapusty

Suroviny

růžičkové kapusty
400 g
malé cibule
1 ks
brambor
250 g
mrkve
1 ks
másla
30 g
zeleninového vývaru (kostka bujónu)
750 g
světlé hotové jíšky
1-2 PL
česneku
1 stroužek
anglické slaniny
4 plátky
sůl, pepř
dle chuti
majoránka
dle chuti

Postup přípravy:

Na másle zpěňte drobně nakrájenou cibuli a mrkev. Přidejte očištěnou kapustu (větší kapustičky překrájejte na poloviny nebo čtvrtiny), na kostičky nakrájené brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a zvolna vařte, až je zelenina měkká (cca 15 – 20 minut). Zahustěte jíškou, dochuťte utřeným česnekem a majoránkou. Podávejte posypané opečenou slaninou.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 3:35

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist