Polévka z kysaného zelí s párkem

Suroviny

kysané zelí
250 g
párek
100 g
tuk
3 g
hladká mouka
3 g
menší cibule
1 ks
sladká paprika
1 ČL
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Kysané zelí překrájíme, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. K zelí přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na tuku dorůžova, zapražíme sladkou paprikou (paprika se mírně zpění). Částečně uvařené zelí zahustíme hladkou moukou, kterou pečlivě rozmícháme s trochou vlažného vývaru ze zelí, a zvolna vaříme za občasného míchání nejméně 30 minut. Jakmile je zelí měkké, přidáme česnek utřený se solí, na kostičky nakrájený párek a necháme ještě chvíli povařit.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.1.2015 4:52| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist