Polévka z krůtích krků se zeleninou

Suroviny

krůtí krk
2 ks
cibule
1 ks
sůl
1 ČL
česnek
2 stroužky
kulička pepře celého
6 ks
kulička nového koření
6 ks
mrkev
2 ks
petržel
2 ks
celer
1/4 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Krůtí krky opláchneme a dáme do většího hrnce. Zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit.

Do hrnce přidáme oloupanou cibuli, česnek a koření. Dáme vařit. Po 30 minutách přidáme očištěnou zeleninu a ještě dalších 30 minut vaříme.
Vývar přecedíme.

Maso z krků obereme a vložíme do polévky. Přidáme libovolnou zavářku a bylinky.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.4.2012 8:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist