Polévka z čerstvých broskví

Suroviny

broskve
500 g
voda
750 ml
vanilkový cukr
1 balíček
citrónová kůra
1 PL
maizena
20 g
citrónová šťáva
1 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Umyté a vypeckované broskve podlijeme vroucí vodou a dusíme do měkka.
Pak je prolisujeme, zalijeme vroucí vodou, přidáme vanilkový cukr, sůl,
nastrouhanou kůru z citrónu a povaříme. V trošce vody rozmícháme
maizenu, přilijeme do polévky a necháme přejít varem. Hotovou polévku
ochutíme citrónovou šťávou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.12.2013 5:31| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist