Polévka pro línou hospodyni

Suroviny

brambory
4 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
celer
1 ks
zelený hrášek
květák
1 ks
pórek
brokolice
1 ks
krupice
4 PL
máslo
2 PL
petrželová nať
3 PL
kmín
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Do horké vody dáme na kostičky pokrájené brambory a zeleninu. Osolíme, okmínujeme. Vaříme, dokud není vše měkké. ‚

Do vroucí polévky nasypeme krupičku – důkladně rozmícháme, aby se neutvořily hrudky. Krátce povaříme, přidáme máslo a ozdobíme petrželovou natí.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2012 5:34| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist