Polévka s mořskými plody

Suroviny

olivový olej
3 PL
středně velká cibule
1 ks
česnek
3 stroužky
zelená paprika
1 ks
naťová cibulka
3 ks
spařená a oloupaná rajčata
4 ks
mořské plody
200 g
bobkový list
1 ks
bílé víno
100 ml
zeleninový vývar (i z kostky)
700 ml
těstoviny
100 g
sůl, pepř
dle chuti
bazalka
dle chuti
petrželka
dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zpěňte na oleji nakrájenou cibuli a nakrájené stroužky česneku. Přidejte drobně nakrájenou zelenou papriku, nakrájené naťové cibulky, drobně nakrájená rajčata, krátce poduste, vložte 200 g mořského ovoce, bobkový list, zalijte bílým vínem a zeleninovým vývarem, osolte, opepřete a povařte asi 5 minut. Přidejte zvlášť uvařené a propláchnuté těstoviny a krátce prohřejte. Doplňte bazalkou a nasekanou petrželkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist