Polévka z hroznového vína s džusem

Suroviny

hroznové víno (bez pecek)
400 g
bílé sladší víno
250 ml
jablečný džus
500 ml
škrobová moučka
40 g
šťáva z 1 citrónu
1 ks
hřebíček
2 ks
mletá skořice
1/2 ČL
cukr
dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci zahřejte džus s hřebíčky a skořicí. Ve víně (pro děti džusu) rozmíchejte škrobovou moučku, vlijte do vroucího džusu, přidejte oprané a okapané kuličky hroznového vína, podle chuti oslaďte a okyselte citrónovou šťávou. Podávejte teplé, nebo dobře vychlazené se skořicovým toastem (opečte bílý toastový chléb, namažte máslem a posypte skořicovým cukrem).

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist