Polévka Andalusie s rajčaty a smetanou

Suroviny

rajčata
5 ks
hovězí vývar
1 l
hladká mouka
50 g
máslo
50 g
smetana
1 dcl
kečup
30 g
vařená rýže
50 g
sůl, celý pepř

Postup přípravy:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme, přidáme kečup, sůl a celý pepř. Vše dobře povaříme, přecedíme a zjemníme smetanou. Přidáme uvařenou rýži a na másle udušená nakrájená oloupaná rajčata. Před podáváním můžeme ozdobit ušlehanou šlehačkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist