Pohanka s malinami a čokoládou

Suroviny

pohanky
250 g
vody
300 ml
nakrouhané čokolády
50 g
medu
2 PL
malin
200 g
bílý jogurt nebo smetana
dle chuti

Postup přípravy:

Přeberte 250 g pohanky, zalijte ji vařící vodou, sceďte, dejte do kastrolu, zalijte ji 300 ml vody a zvolna ji vařte, až se všechna tekutina odpaří a pohanka změkne. Pak do ní vmíchejte 50 g nakrouhané čokolády, 2 lžíce medu a 200 g malin (několik malin a trošku čokolády nechte na ozdobu). Rozdělte do misek, ozdobte čepičkou bílého jogurtu nebo zakysané smetany, posypte troškou nakrouhané čokolády a ozdobte malinami.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2016 4:33| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist