Podmáslová polévka s vejcem

Suroviny

podmáslí
1 l
polohrubá mouka
voda
sůl
vejce
4 ks
chléb

Postup přípravy:

Osolenou vodu uvedeme k varu. Podmáslí rozkvedláme s trochou mouky a poté přilijeme do vroucí vody. Vše dobře promícháme, aby polévka lehce zhoustla. Nakonec přidáme kousek másla. Na talíři rozkrojíme vejce uvařené na měkko a přelijeme horkou polévkou. Podáváme s krajícem chleba.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist