Plněný králík

Suroviny

králík
1 ks
sádlo
150 g
sůl
česnek
3 stroužky
solamyl
1 ČL
mleté maso
300 g
cibule
1 ks
pepř
kmín
vejce
2 ks
hladká mouka
1 PL

Postup přípravy:

Nádivka: 300g mletého masa, 1 cibule, sůl, pepř, kmín, 2 vejce, 1 lžíce hladké mouky

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Nejdříve nádivka:

Mleté maso smícháme s kořením, drobně nakrájenou cibulí a moukou. Takto zpracovanou nádivkou naplníme břišní dutiny králíka a otvor zašijeme.

Povrch králíka osolíme a na sádle s česnekem upečeme do měka.

Během pečení podléváme horkou vodou. Upečeného králíka dáme na mísu, šťávu vysmahneme na tuku a zalijeme Solamylem rozmíchaným v trošce vody. Povaříme a přecedíme na králíka.

Podáváme s vařenými brambory, hlávkovým salátem nebo s kompotem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist