Plněné vepřové řízky se šunkou a smetanou

Suroviny

vepřové maso
4 plátky
šunka
100 g
žampióny
200 g
tvrdý sýr
60 g
olej
3 PL
sůl
dle chuti
mletý pepř
dle chuti
máslo
20 g

Postup přípravy:

Očištěné, na plátky nakrájené žampióny podusíme na másle, vmícháme pokrájenou šunku, strouhaný sýr, sůl a pepř. Naklepané vepřové řízky naplníme připravenou směsí, přeložíme v půli a okraje sklepeme paličkou na maso. Osolíme je a zvolna opékáme na rozehřátém oleji po obou stranách. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist