Plněná krkovička s čabajkou a česnekem

Suroviny

vepřová krkovice
1 kg
česnek
1 ks
hovězí mleté maso
300 g
bílé víno
100 ml
cibule
100 g
čabajka
200 g
sůl
dle chuti
drcený barevný pepř
dle chuti
drcený kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo alobalu. Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu.

Před podáváním nakrájíme na plátky.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist