Plněná hovězí pečeně se slaninou a vejci

Suroviny

hovězí maso
600 g
tuk
50 g
slanina
30 g
uvařená vejce
2 ks
cibule
1 ks
mletý pepř
vývar
sůl

Postup přípravy:

Odblaněné maso opláchneme, osušíme, prošpikujeme proužky slaniny, uprostřed rozřízneme a vložíme do něj uvařená vejce. Pak maso osolíme, opepříme, stočíme a převážeme hrubou nití. Na rozehřátém tuku maso ze všech stran opečeme, přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli a podlijeme masovým vývarem. Dáme do trouby a pečeme při 180 °C doměkka za občasného přelévání vypečenou šťávou a podle potřeby podlévání vývarem. Měkké maso zbavíme hrubé nitě a nakrájíme na plátky.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.12.2015 4:26

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist