Pljeskavica pálivá s feferonkou

Suroviny

mleté maso (polovina telecí nebo jehněčí, druhá polovina vepřové libové)
500 g
vejce
1 ks
větší cibule
1 ks
česnek
5 stroužků
feferonka
1 ks
černý drcený pepř
1 ČL
sůl
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Mleté maso dobře rozšlehejte, rozmíchejte s vajíčkem, vmíchejte sůl, pepř, jemně nasekanou feferonku, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs zakryjte, uložte do chladu a nechte hodinu rozležet. Pak vytvarujte z masa tenké placky velikosti dlaně. Upečte je z obou stran na teflonové pánvi potřené olejem nebo je potřené olejem upečte na grilu. Podávejte s pečivem, zeleninou a různými studenými omáčkami.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist