Platýs po mlynářsku s květákem a karotkou

Suroviny

platýs
600 g
citrónová šťáva ze 2 ks citrónů
2 ks
hladká mouka
15 g
olej
dle potřeby
květák
300 g
karotka
200 g
mražený hrášek
80 g
brambora
400 g
petrželová nať
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti
kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu a brambory omyjeme a očistíme. Květák rozebereme na drobné růžičky, karotku nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Ke konci přidáme mražený hrášek. Omytou a osušenou rybu osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, poprášíme hladkou moukou a opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Podáváme s vařenými bramborami, obložíme zeleninou a posypeme sekanou petrželkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist