Pivní kapr smažený v syrovém těstíčku

Suroviny

kapr
750 g
citrónová šťáva, olej
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti
pivo
2 dcl
hladká mouka
dle potřeby
vejce
1 ks
petrželová nať
1 ČL
nasekaný sýr
100 g

Postup přípravy:

Porce kapra osolte, opepřete, zakapejte citrónovou šťávou a nechte

chvíli odležet. Ze surovin na těstíčko zpracujte hmotu (konzistenci asi
jako na palačinky).

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Porce ryby obalte v hladké mouce a pak je namočte v
těstíčku a osmažte ve větším množství rozpáleného oleje.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.9.2012 12:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist