Pikantní zálivka

Suroviny

olivového oleje
6 PL
sójové omáčky
1 PL
dijonské hořčice
2 PL
pepř, sůl
med
3 PL
octu balsamico
2 PL

Postup přípravy:

V misce rozšleháme olej s hořčicí. Vmícháme ocet a podle chuti sůl a pepř. Do zálivky nakonec vmícháme tekutý med a důkladně rozšleháme. Medová zálivka je vhodná do zeleninových salátů, salátů z ovoce i zeleniny. Bez soli se dá tato zálivka použít i jako marináda na maso.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.2.2013 3:14| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist