Pikantní sekaná se žampióny

Suroviny

masové směsi
1 kg
cibule
2 ks
česneku
3 stroužky
mletého nového koření
1 ČL
vajec
2 ks
jalovce
10 ks
čerstvý tymián
dle chuti
bobkový list
dle chuti
rozmarýn
dle chuti
žampiony
dle libosti
slanina (plátky)
dle libosti
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Na másle poduste nakrájené žampióny a nechte je vychladnout. Maso (masová směs asi 1 kg hovězího, vepřového a telecího masa, klobás, kuřecích jater) umelte, přidejte nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, nové koření, tymián, rozšlehaná vejce, rozdrcený jalovec a žampióny. Směs pořádně promíchejte a zpracujte a vytvořte šišku. Dejte ji do pekáče, obalte plátky slaniny, proložte bobkovým listem a snítkami rozmarýnu. Podlijte a upečte ve vyhřáté troubě. Lze jíst studené i teplé.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2017 11:46| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist