Pikantní podkovy z kapra s česnekem

Suroviny

kapr
1 ks
tatarská omáčka
4 PL
hořčice
1 PL
solamyl
1 PL
pepř
1 ČL
drcený kmín
1 ČL
pálivá mletá paprika
1 ČL
česnek
3 stroužky
sůl
1 ČL
šťáva z ½ citrónu
1/2 ks
pivo
50 ml
hladká mouka na obalení
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby
citrón a zelená petrželka na ozdobu
dle libosti

Postup přípravy:

Vykuchaného kapra rozkrájejte na podkovy. Tatarskou omáčku, hořčici, solamyl, sůl, koření, utřený česnek, citrónovou šťávu a pivo rozmíchejte a směsí potřete kusy ryby. Přendejte je do mísy a přelijte zbytkem marinády. Mísu překryjte fólií nebo alobalem a uložte alespoň na 2 hodiny do chladu (nebo i přes noc). Jednotlivé porce obalte v hladké mouce a usmažte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte ozdobené plátky citrónu a snítkami zelené petrželky. Vhodnou přílohou jsou jakkoliv upravené brambory a zeleninový salát.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist