Pikantní medové cibulky

Suroviny

malá cibulka
600 g
med
150 ml
bílé víno
125 ml
feferonka
1 ks
chilli omáčka
1 PL
vločky červené papriky
1 ČL
tymián
4 snítky
citrónová kůra
1 ČL
citrónová šťáva z 1 citrónu
1 ks
vinný ocet
1 PL
solamyl
1 ČL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Cibulky oloupejte a dejte do kastrolu. Zalijte je medem, vínem, citrónovou šťávou a octem. Přidejte sůl, pepř, vločky papriky, nakrájenou feferonku, tymián a citrónovou kůru. Uveďte do varu a zvolna vařte doměkka (podle velikosti cibulek cca 15 minut). Nakonec zahustěte solamylem rozmíchaném v malém množství vína. Podávejte samotné s pečivem nebo jako přílohu ke grilovanému či pečenému masu.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist