Pikantní masová směs s feferonkou

Suroviny

mleté maso (250 g telecí nebo jehněčí a 250 g libové vepřové)
500 g
vejce
1 ks
sůl
dle chuti
drcený černý pepř
1 ČL
feferonka
1 ks
větší cibule
1 ks
česnek
5 stroužků
olej
1 PL

Postup přípravy:

Maso důkladně rozmícháme s vejcem, osolíme, opepříme a přidáme jemně nasekanou feferonku, nadrobno nakrájenou cibuli a prolisované stroužky česneku. Směs zpracujeme, uložíme do chladničky a necháme přibližně 60 minut rozležet. Potom z masa tvarujeme tenké placky velikosti dlaně, které upečeme po obou stranách v rozpáleném tuku na pánvi. Placky z mletého masa také můžeme potřít olejem a grilovat.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist