Pikantní kapří steak se slaninou

Suroviny

kapří filet
asi 1 kg
cibule
1 ks
slanina
150 g
worcester
1 PL
hořčice
1 PL
máslo na opečení
citrónová šťáva
pažitka
libeček
bazalka
rozmarýn
sůl

Postup přípravy:

1. Kapří filet nakrájíme na plátky, osolíme, potřeme hořčicí, pokapeme worcesterem a citrónovou šťávou.

2. Takto připravené filety vložíme na pánev do rozehřátého másla kůží dolů a po obou stranách krátce opečeme.

3. Pak k filetům přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na nudličky pokrájenou slaninu. Všechno dozlatova orestujeme.

4. Nakonec přidáme nasekanou pažitku a ostatní bylinky a pikantní kapří steak můžeme podávat.

Vhodnou přílohou budou osmažené brambory.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2011 1:57| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist