Pikantní guláš bez míchání s feferonkami

Suroviny

vepřové maso-plecko
1 kg
cibule
3 ks
česnek
5 stroužek
gulášové koření
2 ČL
sladká mletá paprika
3 ČL
solamyl
3 PL
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
masox
2 ks
feferonka
1 ks
voda
0,75 - 1 l

Postup přípravy:

Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat (masoxy rozpustím v malém hrníčku a pak doliju do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky, přikrýt alobalem a péct na 250 st. asi 1,5 hodiny.
 
 
NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT ALOBAL.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist