Pikantní drůbeží játra s uzeným špekem

Suroviny

drůbeží játra
300 g
uzený špek
100 g
olej
3 PL
česnek
5 stroužků
sójová omáčka
dle chuti
malý kečup
1 ks
koření Zlaté kuře s rozmarýnem
1 ČL
hladká mouka na obalení
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Játra omyjeme, obalíme v mouce. Uzený špek nakrájíme na tenké plátky, vložíme do kastrolu a vyškvaříme. Vyjmeme děrovanou naběračkou a přidáme olej (tuk se nepřepaluje). Vložíme játra, která po obou stranách opečeme, zastříkáme sójovou omáčku, posypeme kořením, prolisovaným česnekem a podlijeme teplou vodou. Přidáme kečup, dle chuti osolíme a opepříme. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo kynutým knedlíkem, dozdobíme vyškvařeným špekem, který jsme odložili stranou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist