Pho polévka trochu jinak s tofu

Suroviny

rýžové nudle Banh pho
1/2 balíčku
jarní cibulka s natí
2 ks
čerstvá bazalka
1 hrst
zeleninový bujón
1 kostka
nať koriandru
1 hrst
čerstvá máta
1 hrst
česnek
3 stroužky
chilli paprička
2 ks
tofu
1 balení
čerstvá limeta
2 ks
sojová omáčka s chilli

Postup přípravy:

Nejdřív si namočím nudle do horké vody, dokud nezměknou. Pak si připravím vývar ze zeleninového bujónu – nebo rovnou ze zeleniny, česneku, máty, koriandru, bazalky a sojové chilli omáčky. Mezitím co se bude vařit vývar, orestuji si tofu kostičky na chilli sojové omáčce. Až je vývar uvařený, nandám nudle do misky a zaliju. Polívku zasypu nakrájenou jarní cibulkou, mátou, chilli, koriandrem a podávám ještě s limetkou.

Hodnocení

1.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2016 4:42

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist