Petrželková vejce se žampióny

Suroviny

žampiónů
400 g
vajec
8 ks
červené papriky
2 ks
cibule
2 ks
oleje
4 PL
zelené petrželky
4 PL
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti

Postup přípravy:

Žampióny, papriku a cibuli nakrájíme na kousky a promícháme. Přidáme nasekanou petrželku, kmín a sůl a směs rozdělíme na 4 části. Na oleji orestujeme vždy část zeleninové směsi. Když zesklovatí, rozklepneme na ní 2 vejce a pečeme tak dlouho, dokud se bílky nesrazí. Ozdobíme zelenou petrželkou.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 6:04| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist