Petrželková omáčka

Suroviny

margarín
30 g
hladká mouka
30 g
mléko
500 ml
perželka
1 svazek
sůl, pepř

Postup přípravy:

Rozpustíme margarín a osmahneme na něm mouku. Poté zvolna vmícháme mléko, uvedeme do varu a vaříme asi 10 minut. Omyjeme svazek petrželky, osušíme ji a posekáme otrhané lístky.
Vmícháme do omáčky, osolíme a opepříme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist