Pěna s jogurtem a šlehačkou

Suroviny

3,5% jogurt
500 g
šlehačka
250 ml
želatina
4 plátky
cukr
50 g
citron
1 ks
vanilkový lusk
1 ks

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Vyšleháme tuhou šlehačku. Vanilkový lusk vydlabeme, želatinu rozpustíme. Všechny ingredience kromě šlehačky rozmixujeme dohladka, poté vmícháme šlehačku.

Hmotu nalijeme do mísy a necháme vychladit v ledničce přes noc. Druhý den rozdělíme na porce a podáváme s horkým ovocem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 9:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist