Pečený vepřový guláš s feferonkou a česnekem

Suroviny

vepřové plecko
1 kg
větší cibule
3 ks
česnek
5 stroužků
gulášové koření
2 ČL
sladká paprika
3 ČL
škrobová moučka
3 ČL
bujón
2 kostky
feferonka
1 ks
voda
1 l
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat. Bujónové kostky rozpustit v malém hrníčku a pak dolít do 1 l vodu. Dát vše do pekáče, lepší je do ohnivzdorné skleněné misky, přikrýt alobalem a péct na 250 °C asi 1,5 hodiny. NEDOLÍVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT ALOBAL. Výborné s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem. Tento guláš je úplně jiný než klasický.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2012 4:27| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist