Pečený uzený bůček se švestkovou omáčkou

Suroviny

vepřový uzený bůček
1 kg
olej
3 PL
grilovací koření
dle chuti
sůl
dle chuti
švestková povidla
100 g
slivovice
0,5 dl
čerstvě mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Omáčka: 100 g švestkových povidel, 0,5 dl slivovice, čerstvě mletý pepř

Povidla ohřejeme v mikrovlnné troubě, přidáme ostatní suroviny na omáčku a dobře promícháme. Maso uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme ho na plátky, které potřeme olejem smíchaným s grilovacím kořením. Připravené plátky opečeme z obou stran na grilu a osolíme. Podáváme se švestkovou omáčkou a pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.1.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist