Pečený pstruh s mandlemi

Suroviny

filetů z duhového pstruha
8 ks
hladké mouky
2 PL
zelené petrželky
2 PL
bílků
2 ks
škrobové moučky
1 PL
mandlí
100 g
citrónu
1/2 ks
sůl, pepř
dle chuti
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Filety pokapejte citrónovou šťávou, nechte deset minut stát a pak je osušte ubrouskem. Mandle spařte, oloupejte a nakrájejte na jemné nudličky. Bílky našlehejte se solí a lžičkou citrónové šťávy do vláčné pěny, vmíchejte do ní opatrně škrobovou moučku. Rybí porce obalujte v hladké mouce promíchané s jemně nasekanou zelenou petrželkou, pak v bílkové pěně a v mandlích, vkládejte hned do rozehřátého tuku na pánvi a z obou stran upečte. Podávejte s brambory pečenými ve slupce, či jinak upravenými brambory.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 5:28| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist