Pečený lilek se smetanou

Suroviny

lilek
1 ks
zakysaná smetana
200 ml
česnek
2 stroužky
sůl
pepř
tandori

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Lilek pečeme přibližně 30 minut na suchém plechu. Průběžně kontrolujeme. Když lilek trochu splaskne, můžeme jej vyndat z trouby. Poté jej rozmixujeme (nemusí být úplně do hladka).

Promícháme se zakysanou smetanou, přidáme prolisovaný česnek, trochu soli a pepře. Dáme na cca hodinu vychladit.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.3.2012 9:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist