Pečený králík v marinádě

Suroviny

ostrý kečup
4 PL
sójová omáčka
2 PL
olivový olej
1 PL
libovolná marináda
2 PL
čerstvé nebo sušené bylinky (bazalka, petržel, oregáno)
1 PL
králík
1 ks

Postup přípravy:

Všechny suroviny na marinádu smícháme. Králíka omyjeme a naporcujeme na jednotlivé kusy. Vložíme na 24 hodin do připravené marinády a dobře promícháme. Připravené maso pečeme 75 minut do měkka. Dle potřeby při pečení podléváme vodou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.4.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist