Pečený kapr na másle

Suroviny

sardelové máslo
1 ks
sůl, cibule
1 ks
zakysaná smetana
1 ks
citron
1 ks
máslo
1 ks
kapr
1 ks

Postup přípravy:

Naporcovaného kapra očistěte, operte, osolte. Každou porci potřete zvlášť sardelovým máslem. Cibuli nakrájejte nadrobno a lehce osmažte v pekáčku na másle. Ochucené porce syrového kapra položte na cibuli a vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte asi 20 minut – ryba je rychle hotová.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z pekáčku opatrně vyjměte porce kapra, zbylou šťávu smíchejte asi s osminkou litru zakysané smetany, ve které jste předtím rozmíchali mouku. Vzniklou omáčku chvilku povařte a proceďte. Omáčku podávejte odděleně, aby si každý mohl posloužit dle chuti.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.11.2012 2:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist