Pečené brambory s bylinkami a česnekem

Suroviny

brambory
1 kg
sůl
dle chuti
olivový olej
dle chuti
majoránka
dle chuti
italské bylinky
dle chuti
česnek
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory si lehce omyjeme a očistíme. Nakrájíme je pokud možno na stejně velké plátky a položíme na plech s dnem vylitým olivovým olejem. V mističce si umícháme tři lžičky sušené majoránky, lžičku italských sušených bylinek a šest prolisovaných stroužků česneku s troškou olivového oleje. Brambory na plechu důkladně osolíme a přelijeme směsí koření. Promícháme a dáme péct do trouby vyhřáté na 250° C na dvacet minut. Během pečení několikrát prohrábneme a před vytažením zkontrolujeme, zda brambory doopravdy jsou hotovy.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist