Pečená vinná klobása s barevným kořením

Suroviny

vinná klobása
700 g
hrubá mouka na obalení
dle potřeby
barevné koření (mletá paprika, pepř, kari, sušené zelené bylinky)
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby
párátka
dle potřeby

Postup přípravy:

Klobásu nakrájíme na kousky asi 20 cm dlouhé a každou stočíme do šneku tak, aby ve středu zůstala malá mezera. Stočené klobásy sepneme párátkem. Mouku rozdělíme na několik částí a každou smícháme s nějakým druhem koření. Každou klobásu obalíme v jiné směsi a osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist