Pečená srnčí kýta se slaninou a zázvorem

Suroviny

srnčí kýta
60 dkg
cibule
1 hrnků
uzená slanina
4 dkg
červený víno
1 dcl
česnek
5 stroužků
sádlo
1 PL
zázvor
1 PL
hladká mouka
2 dkg
sůl
pepř

Postup přípravy:

Kýtu odblaníme a protáhneme kousky slaniny. Prolisovaný česnek smícháme s nastrouhaným zázvorem, potřeme směsí maso a osolíme a opepříme. Do pekáče vložíme sádlo, nakrájenou cibuli, maso a pečeme cca 2 hodiny. Podléváme dle potřeby. Po upečení maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme víno a povaříme. Hotovou šťávu přelijeme na nakrájené maso.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.10.2015 9:30| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist