Pečená kachna na medu s kmínem

Postup přípravy:

Omytou kachnu dobře osušíme a ze všech stran i zevnitř osolíme a okmínujeme. Vložíme prsíčky nahoru do suchého pekáče, potřeme medem a přikryjeme pokličkou. Nepodlévat! Dáme do studené trouby a zapneme na 120°C. Pečeme 4 – 5 hodin (podle velikosti kachny). První čtyři hodiny troubu neotvírat. Podáváme nejlépe s dušeným červeným zelím a bramborovými knedlíky.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 34x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.9.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist