Páteční salát se zelím

Suroviny

kysané zelí
1 balení
uzenina
20-30 dkg
cibule
1 ks
kysaná smetana
1 ks
sůl
mletý pepř

Postup přípravy:

Uzeninu a cibuli nakrájíme na kousky, smícháme se zelím a kysanou smetanou nebo majonézou. Podle chuti osolíme a opepříme.

 

 

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist