Paštičky s kachním masem

Suroviny

listové město
1 ks
vejce
1 ks na poření
kachní prsíčka
250 g
hroznové víno
100 g
třešňová marmeláda
50 g
mletý pepř
na dochucení
sůl
na dochucení
olej
na opečení
čerstvý tymián
na ozdobení

Postup přípravy:

Paštičky upečeme podle základního receptu: těsto rozválíme na pomoučeném válu na silnější plát a vykrájíme z něj formičkou kolečka (mohou to být i jiné tvary; např. čtverečky nebo trojúhelníčky)

Náplň: kachní prsa omyjeme; osušíme; osolíme; opepříme a zprudka opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Pak je přeložíme do trouby vyhřáté na 150 °C a dopečeme 7 – 10 minut. Po vychladnutí nakrájíme prsíčka na tenké plátky.

Upečené paštičky naplníme plátky kachního masa a každou doplníme troškou marmelády a kuličkou hroznového vína. Hotové paštičky ozdobíme snítkami tymiánu a podáváme.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist