Pasta z ančoviček s česnekem

Suroviny

ančovičky v oleji
100 g
česnek
2 stroužky
provensálské koření
olej olivový
200 ml
vinný ocet
1 KL
pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Ančovičky vyjmeme z oleje a dáme do vyšší nádoby (k mixování). Česnek nakrájíme na 2-3 menší kousky.

Přidáme k ančovičkám spolu s vinným octem, pepřem z mlýnku, olivovým olejem a provensálským kořením. Rozmixujeme na hladkou pastu.

Mažeme v tenké vrstvě na plátky bagety/toastového chleba ogrilované na sucho, s knackebrotem nebo jako omáčku k syrové zelenině, vařenému vajíčku apod.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.12.2011 10:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist