Pařížské kostky s krémem

Suroviny

polohrubá mouka
2 sklenice
cukr
1 sklenice
olej
1/2 sklenice
vlažné mléko
1 sklenice
kakao
2-3 PL
prášek do pečiva
1 balení
vejce
3 ks
šlehačka ke šlehání
2 ks
ledový kaštan
2 ks
margot
1 ks

Postup přípravy:

Těsto: 2 skleničky polohrubé mouky, 1  sklenička cukru, 1/2 skleničky oleje, 1  sklenička vlažného mléka, 2-3  lžíce kakaa, 1  prášek do pečiva, 3  celá vejce

Pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání(30 a více%), 2 ledové kaštany

Na posypání: 1 čokoláda MARGOT

Den před pečením těchto řezů si svaříme(musí se vařit,né ohřát) na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den,vyšleháme elektrickým mixérem (na nejvyšší stupeň) do krému.

Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.

Vše vyšleháme elektrickým šlehačem a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč.
Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.

 

 

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist